single.php

Smart Industry ambassadeurschap voor Ferlin.

Smart Industry Ambassadeurs zijn bedrijven en instellingen die klaar zijn voor de toekomst en actief bijdragen aan de realisatie van de actieagenda Smart Industry. Zij beschikken over kennis die zij graag delen met het Smart Industry netwerk.

De Smart Industry stuurgroep wil de bekendheid van het Smart Industry programma zo groot mogelijk maken, terwijl anderzijds diverse congressen, initiatieven, commerciële bedrijven met zinvolle Smart Industry oplossingen gaarne met Smart Industry mee willen doen. Beide partijen onderkennen de noodzaak van het versnellen van de digitalisering in de industrie en trachten hiertoe zinvolle oplossingen te realiseren.

Het ambassadeurschap hebben wij te danken aan de recent ontwikkelde FerlinBridge. Steeds meer bedrijven weten ons te vinden voor de  diverse toepassingen van de FerlinBridge. Of het nou een sterk verbeterde traceerbaarheid is, ruim inzicht in materiaalverbruik waardoor materiaalverlies tot een minimum beperkt wordt of een integratie in het ERP of MES systeem van onze klant waardoor alle parameters vanaf een centrale plek beheert kunnen worden, de FerlinBridge maakt het mogelijk. De FerlinBridge draagt op die manier bij aan de verdere digitalisering van de kunststofverwerkende industrie.

Smart Industrie fc*