page.php
Over Ferlin

slimme oplossingen van silo tot intrek

We schrijven 1981: de basis wordt gelegd voor een bedrijf, gespecialiseerd in de engineering van zowel eenvoudige als complexe transportsystemen. Deze transportsystemen werden uitgebreid met de inmiddels goed bekende GRAVIMIX, een uniek gravimetrisch doseer-/mengsysteem, dat wereldwijd is uitgegroeid tot een ongekend succesnummer. Deze grondlegger van de substantiële groei, die geheel in eigen beheer is ontwikkeld en geproduceerd, is inmiddels in ruim 50 varianten leverbaar. Met de toevoeging van de drywell drogers van digicolor aan ons assortiment zijn wij inmiddels uitgegroeid tot hét adres voor oplossingen van silo tot intrek. 

slim, slimmer, slimst

Van silo tot intrek bieden wij slimme oplossingen. Om te kunnen waarborgen dat onze oplossingen echt slim zijn toetsen wij onze producten steeds weer aan onze productmatrix.

52398-ferlin-2016-design-matrixnl

Gebruiksvriendelijkheid: Door onze ervaring van ruim 30 jaar weten wij wat er speelt bij onze klant en wat écht het verschil maakt in een productieomgeving.

Nauwkeurigheid: Door grip, inzicht en controle te bieden in het productieproces van onze klant dragen wij bij aan een kostenbewuste manier van produceren, zo verbruikt onze klant nooit teveel.

Betrouwbaarheid: Storingen en uitval in het productieproces van onze klant kunnen zorgen voor enorme kosten. Betrouwbaarheid staat dan ook hoog in het vaandel binnen Ferlin zodat wij continuïteit kunnen bieden aan onze klant.

Integreerbaarheid: Onze machines moeten eenvoudig te integreren zijn in het productieproces van onze klant. In een wereld waarin data steeds belangrijker wordt kiezen wij er voor om zowel op software als hardware gebied voor een sterke integreerbaarheid te kiezen.

Kostenbewust: Bovenstaande punten worden pas echt een uitdaging als wij onszelf ten doel stellen om ons product ook nog eens goed betaalbaar te maken. Pas dan moeten wij echt slim te werk gaan.

Typisch Ferlin

Natuurlijk staan onze machines aan de basis van ons succes maar met alleen goede machines komen wij er niet. Het is onze klantgerichte wijze van werken en denken in oplossingen wat ons uniek maakt. Onze snelle service wanneer u iets nodig heeft. Een op maat gemaakte oplossing zodat deze naadloos aansluit in de productie omgeving van onze klant. Niet het onderste uit de kan willen halen maar denken aan het gemeenschappelijk belang. Geen risicovolle investeringen aangaan en onszelf blijven. Alleen op die manier kunnen wij zijn zoals onze machines.