page.php

Slimme oplossingen van silo tot intrek. 

Missie en visie

Missie

Van silo tot intrek bedienen wij de kunststofverwerkende industrie. Wanneer het op granulaten aankomt zijn wij hét adres voor slimme oplossingen in het productieproces van onze klant. Wij ontlenen ons bestaansrecht aan de manier waarop wij onze producten ontwikkelen. Altijd met gebruiksvriendelijkheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en integreerbaarheid op een kostenbewuste manier. Op deze manier geloven wij dat wij slimme oplossingen kunnen bieden van silo tot intrek.

Visie

Wij geloven dat onze manier van aanpak ook vandaag de dag nog zeer relevant is. Wij zien echter wel een toevoeging in het begrip integreerbaarheid. Niet alleen op hardware gebied maar meer en meer op software gebied. Hiervoor hebben wij de FerlinBridge ontwikkeld waarbij er een tweeweg communicatie mogelijk is tussen het softwaresysteem van onze klant en onze GRAVIMIX. De ontwikkelingen staan echter niet stil en zal in de toekomst steeds meer aandacht krijgen. Op die manier geloven wij dat wij ook in de toekomst slimme oplossingen kunnen bieden van silo tot intrek.

Onze waarden

Onze waarden en overtuigingen bieden ons bestaansrecht. Het geeft voor ons een diepere betekenis aan het begrip werkgever of leverancier van machines. Ons ultieme doel:  Plezier & continuïteit voor klant en medewerker bieden. Dat is waar wij echt in geloven en onze energie uit kunnen halen. Plezier & continuïteit staan dan ook centraal binnen onze organisatie. Niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers willen wij plezier en continuïteit bieden.

 

 

Plezier

 

Plezier hebben in wat jij doet is voor ons het allerbelangrijkst. Dit doen wij door een goede werkplaats te bieden, een goede balans tussen werk en privé op te zoeken en veel aandacht te geven aan onze medewerkers. Zo proberen wij het plezier wat zij hebben bij Ferlin te vergroten. Hierdoor zullen wij nóg beter in staat zijn om op zoek te gaan naar een perfecte balans in onze productmatrix.

Wij geloven erin dat wanneer wij die perfecte balans gevonden hebben dat onze klant veel plezier zal ervaren aan onze producten. Zo werken wij aan gebruiksvriendelijke producten waardoor wij bijvoorbeeld een zeer snelle recept wisseling kunnen garanderen. Niet alleen gebruiksvriendelijkheid leidt tot plezier maar ook een zeer nauwkeurige machine waardoor onze klant nooit teveel grondstoffen verbruikt. Dit alles zonder de integreerbaarheid in het productieproces van onze klant uit het oog te verliezen.

Continuïteit

 

Continuïteit betekent bij Ferlin het nastreven van een lange termijn relatie. Zowel voor onze klant als voor onze medewerker. In omgang met onze klant onderhandelen wij niet tot op het bot maar zoeken wij continu naar een balans tussen belangen van klant en van Ferlin. Daarnaast maken wij onze ontwikkelingen backwards compatible zodat onze klant ook in de toekomst kan profiteren van onze slimme oplossingen. Bovendien zorgen wij voor zeer betrouwbare producten tegen een acceptabele prijs waarmee wij bijdragen aan de continuïteit van onze klant.

Voor onze medewerkers betekent het dat zij geen extreme werkdruk kennen en dat wij geen risicovolle investeringen zullen aangaan. Wij zijn ons bewust van de verantwoordelijkheden die wij hebben als werkgever. Op deze manier geloven wij continuïteit te bieden aan zowel klant als medewerker.