single-references.php

Beutech op zoek naar continuiteit

“Jullie machine is de enige machine die storingsvrij loopt, daarom hebben wij jullie uitgenodigd. Wij hebben namelijk meer storingsvrije apparatuur nodig.” Aldus Richard Beute, eigenaar van Beutech.

“Waar hebben jullie op dit moment last van als ik vragen mag?” vraagt Wouter Maathuis.

“Wij hebben nogal grof maalgoed waar wij vaak hinder van ondervinden en wij hebben nogal wat last van stofvorming.” reageert Richard Beute. “Omdat wij eigenlijk nooit problemen hebben met jullie machine kregen wij het idee dat jullie er misschien wel verstand van hebben.”

Wouter Maathuis legt uit dat hij al sinds 1995 sterk betrokken is bij Ferlin en daarom ook de nodige ervaring heeft in de kunststofverwerkende industrie. “Ik ken jullie probleem en ik zie op dit moment meerdere oplossingen. Geef mij even een paar dagen de tijd om de beste oplossing te kunnen voordragen. Ik geef jullie liever gelijk goed advies dan een oplossing die, net als nu, niet werkt.”

Richard Beute bedankt ons voor het gesprek en verlaat de ruimte. Wij lopen nog even met Pascal en Jos mee om de machine te bekijken en de situatie goed in te kunnen schatten.

 

  • Gebruikte producten
  • FGB 5
Informatie aanvragen
Bel 0523 613 439
Neem contact met ons op Bel ons : 0523 613 439 Contact per mail