single-references.php

Bij Technique Plastique verdient de GRAVIMIX zichzelf terug

Het is 7 december 2016 en na het bezoeken van een teleurstellende beurs hebben Wouter Maathuis en Ernst van Holten ineens een gat in hun agenda. Onlangs heeft Technique Plastique een order geplaatst voor twee doseermachines. Het is een klant die wij de afgelopen tijd minder gesproken hebben dan dat wij graag zouden willen. Reden om eens contact met hen op te nemen en onze samenwerking te evalueren.

Na een belletje toonde Rob Kneepkens zich erg gastvrij en gaf aan ons graag te ontvangen. Eenmaal binnen werden wij voorzien van koffie en water en stak Rob gelijk van wal: “Één van de redenen waarom wij graag de Ferlin GRAVIMIX kopen is dat deze machines lekker robuust zijn.” Het werd ons al gauw duidelijk dat de reden waarom wij de afgelopen tijd niet veel van elkaar gehoord hebben voornamelijk veroorzaakt wordt door tevredenheid. “Jullie machines mogen dan niet de goedkoopste zijn, maar doordat ze zo nauwkeurig werken verbruiken wij veel minder masterbatch en verdient de machine zichzelf terug!”

Rob Kneepkens vertelde vervolgens in welke projecten zij de afgelopen tijd verwikkeld zijn geweest. Het is wel duidelijk dat zij niet gericht zijn op slechts één industrie maar voor zeer uiteenlopende industrieën aan het werk zijn, van de medische industrie tot aan de automotive industrie. Telkens met één overeenkomst, namelijk het feit dat zij complexere spuitgietproducten fabriceren. Kortom, een interessant bedrijf en een fijne klant.

 

Informatie aanvragen
Bel 0523 613 439
Neem contact met ons op Bel ons : 0523 613 439 Contact per mail