single-references.php

Gebruiksvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Pekago

Op 8 augustus zijn wij langs geweest bij Pekago Covering Technology. Pekago is gespecialiseerd in engineering, matrijsbouw, spuitgieten en assemblage van behuizingsdelen en technische componenten uit kunststof. Zij zijn actief in vele uiteenlopende markten. Zo zijn zij actief in de luchtvaart industrie en dan met name op het gebied van vliegtuig interieurs maar ook de medische industrie bedienen zij met onderdelen van medische apparaten. Zoals deze markten al doen vermoeden is het hier van groot belang dat de geleverde onderdelen voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Zo is in de luchtvaart gewicht en brandveiligheid erg belangrijk maar voor de medische wereld vooral veilige en betrouwbare materialen. Door deze hoge kwaliteitseisen werken zij al een tijdje met onze GRAVIMIX. “Ferlin straalt de kwaliteit uit die past bij Pekago”, aldus Wil Mathijsen, production engineer bij Pekago. Ook de gebruiksvriendelijkheid is van groot belang voor Pekago. “De mengers zijn simpel in gebruik en draaien daardoor altijd, daarnaast worden de mengers ook regelmatig als mobiele stations gebruikt. Zij worden dus ook veel verplaatst en ingezet bij verschillende spuitgietmachines.”

Tijdens de rondleiding geeft Wil Mathijsen tevens nog een ander belangrijk aspect aan: “.. daar wordt een GRAVIMIX verplaatst en ingezet bij een andere spuitgietmachine, de medewerkers zijn zo klaar met schoonmaken van de GRAVIMIX zeker gezien de korte runs en de daarbij behorende materiaalwissels is dat voor ons erg belangrijk.”

Aangekomen bij de tweede nieuwe spuitgietmachine van Pekago vertelt Wil Mathijsen: “Bij de aanschaf van deze spuitgietmachine is goed gelet op betrouwbaarheid, daar sluit de GRAVIMIX mooi op aan, deze geeft nooit een storing en is nooit kapot.”

header_2_2header_1_2

Informatie aanvragen
Bel 0523 613 439
Neem contact met ons op Bel ons : 0523 613 439 Contact per mail