single-references.php

Aansluiting bij gewenste ontwikkelingen en innovaties belangrijk voor Plasthill.

Plasthill BV is onderdeel van de Oerlemans Packaging groep en actief in de productie van folies voor industriële toepassingen zoals automobiel-, luchtvaart- en voedingsindustrie.

Voor een buitenstaander is folie een simpel product, maar de gebruikers stellen hoge eisen. De folies worden geproduceerd onder BRC/IOP en ISO normering. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn al decennia lang de pijlers van Plasthill BV om lange termijn relaties met klanten en leveranciers in stand te houden. Vanaf 2010 heeft Plasthill BV geïnvesteerd in Ferlin GRAVIMIX doseerunits en dat heeft zich snel uitgebreid. Operators zijn overtuigd van de gebruiksvriendelijkheid (bediening en schoonmaken) en betrouwbaarheid (vrijwel geen storingen). Van groot belang voor Plasthill BV is de snelle beschikbaarheid van onderdelen en assistentie bij eventuele storingen door Ferlin.

Intussen heeft Ferlin al meerdere GRAVIMIXEN mogen leveren en sinds een aantal jaren ook MOVAC-systemen (pompen, filters en hopperloaders) en zelfs ook het leidingwerk tussen MOVAC-pomp en GRAVIMIX. Dit geeft aan dat onze techniek zich heeft bewezen en het vertrouwen van Plasthill BV in Ferlin is gegroeid. Wij zijn trots dat Plasthill BV in Ferlin een kennispartner heeft gevonden die prima aansluit bij ontwikkelingen en innovaties.

LJ4A5302

Informatie aanvragen
Bel 0523 613 439
Neem contact met ons op Bel ons : 0523 613 439 Contact per mail