single-references.php

Schoeller Allibert heeft al jaren plezier door continuiteit

Schoeller Allibert is letterlijk en figuurlijk een klant van het eerste uur. Begonnen als Wavin Trepak is het na diverse overnames en naamswijzigingen uiteindelijk geworden zoals het nu is. Schoeller Allibert is gespecialiseerd in het produceren van kunststof verpakkingen zoals onder andere bierkratten en pallets. Het eerste prototype van de GRAVIMIX is hier getest en na diverse aanpassingen geïnstalleerd. Reden om na 23 jaar eens terug te blikken samen met Dirk Vermeer, net zoals onze machines al jaren werkzaam binnen Schoeller Allibert.

“Als een machine het na 23 jaar nog steeds erg goed doet, dan moet het wel kwaliteit zijn”. Vertelde Dirk Vermeer mij tijdens de K-beurs in Veldhoven. Hij wordt binnen Ferlin beschouwd als de ambassadeur van Ferlin binnen Schoeller Allibert, reden voor mij om een afspraak te maken met Dirk Vermeer om de machines die 23 jaar geleden geïnstalleerd zijn in het echt te aanschouwen.

Al jaren is Dirk Vermeer onder de indruk van de continuïteit en het plezier wat de GRAVIMIX biedt binnen het productiebedrijf. “De op maat gemaakte oplossingen en de hoge service is wat ons verbindt met Ferlin.” Ferlin wilt oplossingen aanbieden die er echt toe doen. Moet er wat aangepast worden aan onze machines zodat deze nog beter aansluiten dan twijfelen wij geen moment. “Ondanks de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de producten niet heel erg duur, een goede prijs kwaliteit verhouding.”

Inmiddels staan de machines van Ferlin niet alleen bij Schoeller Allibert in Hardenberg maar ook fabrieken in Duitsland en Polen zijn inmiddels uitgerust met Ferlin apparatuur. “Wij vinden het belangrijk dat wij slechts één type machine hanteren binnen een fabriek, dit maakt het een stuk eenvoudiger voor onze monteurs en operators.”

 

Informatie aanvragen
Bel 0523 613 439
Neem contact met ons op Bel ons : 0523 613 439 Contact per mail